2 blogs op 1 dag... das geen goed teken - Reisverslag uit Rotterdam, Nederland van Monique Bijleveld - WaarBenJij.nu 2 blogs op 1 dag... das geen goed teken - Reisverslag uit Rotterdam, Nederland van Monique Bijleveld - WaarBenJij.nu

2 blogs op 1 dag... das geen goed teken

Door: Monique

Blijf op de hoogte en volg Monique

02 Oktober 2020 | Nederland, Rotterdam

2 blogs op 1 dag is inderdaad geen goed teken.
Vlak nadat ik mijn 1e blog geplaatst had ging mijn telefoon.
Het Erasmus... mevr Bijleveld we hebben uitslag uit de urine kweek en dit in combinatie met de bloeduitslagen willen we u graag voor een paar dagen opnemen. Uw nierwaarden zijn dusdanig verslechterd dat wij vinden dat u aan het infuus moet. Aangezien ik neusverkouden ben heb ik dit maar even netjes vermeld en nu lig dus in een isolatie kamer met een luchtdruksluis.
Iedereen die binnenkomt moet volledig als marsmannetje aangekleed worden en volledig beschermd mogen ze pas naar binnen.
Ondertussen is een corona test ook afgenomen. Dus nu is het wachten op de uitslag. Met mijn geluk.... ach ik spreek het ook maar niet uit.
Aangezien mijn porth-a-cath niet werkt zoals het hoort moet ik eerst weer langs de radiologie om mijn pac aan te laten prikken. Daar lig ik nu op te wachten. Daarna wordt het infuus opgestart om de nierfunctie te verbeteren.
Er volgt nog een scan van mijn blaas en nieren om te kijken wat er speelt.
Maar goed... voorlopig ben ik weer een paar dagen zoet in het ziekenhuis.
Weer een onverwachtse tegenslag... van mij mag dat best wel stoppen maar ik ben bang dat me dat niet gegund is.
In ieder geval krijg ik deze tweede kans niet voor niets en moet ik er duur voor betalen.
Wordt vervolgd....

• 02 Oktober 2020 - 16:54

Ada:

Ach lieffie
    , je had het vast niet anders verwachf. De appel is meer dan zuur. Maar inderdaad het komt gewoon goed, 2 woorden 9 lettets( duurt lang) maar jij ben een figureren, Never a looser

• 02 Oktober 2020 - 17:15

Daniëlle Vos :

Ik zal maar niet opschrijven wat ik letterlijk zou willen zeggen. Jeetje Monique, zet 'm op meid, laat de moed die je keer op keer heb weten op te brengen niet in je schoenen zakken. JIJ KUNT DIT. Zet 'm op LEEUWIN!!! ⚓✝️

• 02 Oktober 2020 - 18:34

Renate :

Das schaft du schon mo heel veel geluk

• 02 Oktober 2020 - 18:49

Peter:

moon,
    Kanjer wat een verhaal weer maar je bent zo strijdlustig en sterk..
    You win this ❤❤❤❤

• 02 Oktober 2020 - 20:46

Renate :

Ik blijf duimen

• 02 Oktober 2020 - 21:25

Marjo:

Hoi monique
    Dit is zware klote., heb er verder geen woorden voor.

• 03 Oktober 2020 - 12:20

Jan Dunning:

Lieve Monique,
    Wat vervelend voor jou, na het goede nieuws van afgelopen week nu weer een terugslag. Blijf geloven in je eigen kracht. Ik denk aan je

• 03 Oktober 2020 - 13:47

Tessa:

potverdomme dit zijn niet de berichten,waar wij jullie wachten.Gatver wat een strijd
    moet je leveren.Iedere keer weer zo een klap met de moker.
    Ik denk aan je/ jullie en DUIM dat je weer snel lekker naar je huisje mag.
    knuffel Tessa

• 03 Oktober 2020 - 20:27

Etienne :

Mo,

Het zit weer even niet mee hè, en dan ook dat corona gedoe er nog eens! Hopelijk heb je het niet en kunnen ze de oorzaak vinden en verhelpen zodat je de juiste waardes weer hebt. Kop op nog even doorgaan, het lukt je wel!!!

• 05 Oktober 2020 - 10:48

Joop En Thea:

wat een tegenslagen wat kan een mens nog hebben we hopen dat je geen corona hebt dat kan je er nu niet bijhebben met deze slechte weerstand we denken aan je Monique en wensen jou en je gezin heel veel sterkte en liefde van onze kant xxxxxx

• 07 Oktober 2020 - 21:07

Leo Visser:

Dat is weergeven een tegenvaller mo. Ik hoop dat het gou verholpen is en dat je dan weer naarje gezinnetje mag lieverd ik zal voor je duimen en bidden. Ik wens je van harte beterschap toe!!

• 10 Oktober 2020 - 18:27

Lydia :

Een tegenslag weer. Je krijgt het wel voor je kiezen hopelijk weer goed nieuws binnenkort, ik denk aan je dikke beterschapsknuffels xxxxxxx

• 13 Oktober 2020 - 12:38

Ardy Geerts: